HEKTA PÅ TRENING

Meg og alle ballar

Tøying....Elixia-program

Viktig å halde kroppen sterk, rask & «fresh», iallefall for ein som stressar som meg.. Det kokar for tida, og annakvar kveld bor eg på Elixia for å nettopp TAKLE alt det kjekke som skjer om dagen. Og det er ikkje lite, I´m smiling :)  Det er snart permiere på min fyrste tv-program der eg er programleiar i STIL som har premiere 5.mars kl 19.00 på    Tv 2. Oh yeah !! Og om ikkje det er nok skal eg ut på rally-eventyr i                   Nissan Rumble, der eg skal konkurrere mot Sverige, Finland og Danmark. Verdas fyrste tv-serie på facebook, ja på facebook ! Insane !!! Du skjønar kanskje no at eg treng all ekstra energi eg kan få framover +++ eg elskar å vere i fysisk god form. Hekta, er rette ordet. Og hugs, det er aldri for seint å byrje, sjølv om du diggar mest å liggje i sofaen å gnafse potetgull eller noko anna…whatever! Get up !!! Jatakk begge delar ;)

Happy faceTøy og bøy

Jajajaja, ikkje verdas enklaste jobb å ta bilder med mobilen, men slik vart det no ein     gong .. Tøy og bøy-1-2-3 ferdig med 1,5 timers økt med styrke og kondis. Loooove it !!!

This entry was posted in LIFE, WORK. Bookmark the permalink.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>