MIN DAG

Busy woman

Dagen i dag… Har farta rundt i by´n å fiksa alt eg ikkje fekk gjort igår! Ein digg følelse. Var innom Samsøe&Samsøe, Frode Kommode & Trude, alle 3 driv eget kledsagentur, mykje fint. Det har og´blitt ein del mobil-babbling….Praktiske saker og ting som må ordnast, er superbusy i mars i forbindelse med STIL & Nissan Rumble. Ellers skriv eg ny musikk, kvar dag. Tek opp skisser til eg skal i studio i mai. Ein pirrande følelse :) Fekk surra meg til å gå innom musikksjappa 4Sound, for eg mangla ei kabel til synthen min – Juno 60. Ekte 80-talls fele !

Roland Juno 60-003

No skal kroppen min få trene, hardcore !!! Ikveld er det kondis og styrketrening som står på menyen. Can´t wait …. By:Larm får vente. Eg stikk dit imorgon !

This entry was posted in LIFE, WORK. Bookmark the permalink.

4 Responses to MIN DAG

 1. Linda says:

  lenge til ny plate da? spennede med Nissan Rumble! Har dere funnet ut hvem som skal være co-pilot med deg? :) veldig spent på å høre! :)

  • mariann says:

   Er igong med nye låtar !! MEGET gøy, assa ;) Skal velge co-pilot på mandag !!!!! Det blir utruleg spennande å køyre bil-rally gjennom heile Norden. HEIA TEAM NORGE!!!!! Vi skal vinne, så det så.

 2. Aslaug says:

  Likte antrekket ditt! :D

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>